Welkom op de website van De Sinterklaas Stichting

Herinnert u het zich ook nog? De blijdschap wanneer de Sint en zijn pieten weer in Nederland waren? De vele sinterklaasliedjes die u gezongen heeft bij de open haard? De tekeningen die u gemaakt heeft en in uw schoentje deed? De spanning die u voelde op pakjesavond... heeft de Sint mijn verlanglijstje gekregen?

Zaterdag 17 november 2018 is het weer zover, Sinterklaas en zijn pieten
komen naar Nederland en meren met de pakjesboot aan in Zaanstad in het dorpje Zaandijk.

Vol verwachting kloppen dan alle kinderhartjes weer.
Net als bij u vroeger worden er weer verlanglijstjes gemaakt, liedjes gezongen, schoentjes gezet, en dan als hoogtepunt…. pakjesavond!


Maar wat als de Sint jouw huisje voorbij rijdt? Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen een cadeautje, maar jouw schoen blijft leeg. Heb je niet hard genoeg gezongen of ben je soms niet lief genoeg geweest?

De Sinterklaas Stichting wil alle kinderen een fijn Sinterklaas feest bezorgen.
Het gaat hierbij om meedoen.

Niet thuis blijven van school daags na Sinterklaas, maar kunnen vertellen dat de Sint ook bij jou is geweest.
De Sinterklaas Stichting stelt zich tot doel kinderen uit gezinnen zonder voldoende financiële middelen toch een mooi sinterklaasfeest te bezorgen. De Sinterklaas Stichting zamelt geld in en selecteert de te helpen kinderen in nauw overleg met o.a. de Voedselbank, Vluchtelingenwerk, stichting Moveo, de Ruggesteun. Uiteraard kan dit ook een andere maatschappelijke instelling of een school zijn. De kinderen mogen zelf een cadeau uitzoeken uit de speelgoedgids van de Sint. Als het organisatorisch lukt, organiseren we ook een feest, zodat de Sint zelf de cadeaus kan uitreiken. 

Zomaar een reactie uit de vele reacties die wij binnen krijgen:
Enorm blij waren de kinderen met hun cadeautjes die ze via jullie stichting mochten ontvangen we hebben een super pakjes avond gehad! BEDANKT!!


Help ons ervoor te zorgen dat de Sint ook bij deze kinderen
aan kan kloppen!

Wat is ANBI?