Werkwijze van De Sinterklaas Stichting

Hoe gaat De Sinterklaas Stichting nou eigenlijk te werk?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, vandaar dat we hieronder een korte uitleg geven over de werkwijze van de stichting.

• Gedurende het hele jaar werven wij fondsen om zoveel mogelijk kinderen blij te kunnen
  maken.
• De Sinterklaas Stichting kijkt medio november hoeveel geld ingezameld is.
  Dan pas kunnen we beoordelen hoeveel kinderen de Sinte blij kan maken.
• De Sinterklaas Stichting zorgt er voor dat de kinderen een speelgoedcatalogus krijgen om
  hun de gelegenheid te geven ook in de folders van de Sint te laten snuffelen...puntjes om te
  vouwen...en kruisjes te zetten bij de cadeaus die ze graag willen hebben.
  Misschien kunt u het zich nog herinneren van vroeger....alleen de voorpret al.
  Vervolgens mogen de kinderen aangeven wat ze willen hebben en dit op een
  verlanglijstje zetten.
• De Sinterklaas Stichting inventariseert de wensen en geeft de verlanglijstjes aan
  Sinterklaas.
• Elk jaar hebben helpen wij, De Sinterklaas Stichting, met veel vrijwilligers Sinterklaas op
  zijn inpakdag.
•
Daarna zorgt of Sinterklaas of de desbetreffende instantie ervoor dat de pakjes bij de
  kinderen terecht komen.

Bij de kinderen geselecteerd uit onderstaande instellingen hoeft Sinterklaas het huisje in 2017 niet voorbij te rijden... alle sponsoren, ontzettend bedankt!

De Ruggesteun Meerssen
Vrijwilligersorganisatie De Ruggesteun verstrekt iedere week voedselpakketten aan mensen met een krappe beurs, die wonen in de gemeente Meerssen. Daarnaast kan de Ruggesteun je ook helpen aan kleding, meubilair, fietsen of witgoed.

Stichting MOVEOO
Roermond-
zorginstelling voor thuis en daklozen.

Vluchtelingenwerk Heerlen - behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.
Reactie van mevrouw Beckers van Vluchtelingenwerk Heerlen
Even een berichtje na het Sinterklaasfeest van afgelopen zaterdag.
Het was een meer dan geslaagd feest. Echt alles liep op rolletjes. De kinderen waren razend enthousiast over de cadeaus. Toen ik als reactie hoorde: 'oh mijn wens is uitgekomen' was dat natuurlijk helemaal top.

Mocht u naar aanleiding van deze werkwijze nog vragen hebben, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@sinterklaasstichting.nl