Wie zijn wij?

Carla Frissen - Voorzitter

Voorbeeld van uw afbeelding.Mijn naam is Carla Frissen. Ik ben 59 jaar,
moeder van 4 dochters en 7 kleinkinderen en werkzaam in de vastgoedbranche als makelaar en taxateur.

Het initiatief om De Sinterklaas Stichting op te richten is ontstaan op weg naar het winkelcentrum in Beek om sinterklaas inkopen te doen. Ik hoorde toen een radio programma waarin mevrouw Elisa Nuij vertelde over haar Sinterklaasbank in Bussum. Ik had er eigenlijk nooit bij stil gestaan dat er veel kinderen in Nederland geen pakjesavond hebben. Gewoonweg omdat er geen geld voor is. Veel gezinnen zijn genoodzaakt een beroep te doen op de voedselbank. En dat in Nederland. Het greep mij zo aan dat ik bij thuiskomst direct op haar site ging kijken en spontaan doneerde. Aansluitend heb ik haar gemaild en mijn interesse getoond in de Sinterklaasbank. Dit heeft geresulteerd in De Sinterklaas Stichting. Ik hoop dat we veel mensen kunnen overtuigen te doneren.
Dan kunnen ook bij de kinderen waarvan de ouders financieel niet draagkrachtig genoeg zijn, de hartjes op pakjesavond sneller kloppen.

Voorbeeld van uw afbeelding.Laura Frissen - Secretaris
Ik ben Laura Frissen, 27 jaar oud en werkzaam in de makelaardij.
Ik ben me er heel erg bewust van hoe goed ik het als kind heb gehad en hoe goed ik het nog steeds heb.
De behoefte om mensen te helpen die het minder goed hebben dan ik is dan ook groot. Toen mijn moeder mij vertelde over de Sinterklaasbank was ik direct enthousiast. Voor veel kinderen is het namelijk niet zo vanzelfsprekend dat ze zo’n leuke Sinterklaas hebben als dat ik altijd heb gehad.
Met mijn deelname in De Sinterklaas Stichting wil ik ervoor zorgen dat ieder kind fijne herinneringen overhoud aan deze Hollandse traditie.

Voorbeeld van uw afbeelding.Leonarda Frissen - Penningmeester
Mijn naam is Leonarda Frissen. Ik ben 38 jaar, werkzaam
als leerkracht in het basisonderwijs en trotse moeder van 3 prachtige kinderen: Thijn (7), Jorn (6) en Sten (4).
Na de geboorte van Sten voelde ik weer die grote dankbaarheid en de behoefte iets te willen betekenen voor kinderen die het minder goed hebben.
Ik was nog zoekende naar iets toen mijn moeder over de Sinterklaasbank vertelde en haar plan om dit voor Limburg op te richten. Een geweldig initiatief van Elisa,
een geweldig idee van mijn moeder. Als ik terugdenk aan Sinterklaas 2011, het plezier, de gezelligheid, de spanning, de verwondering…dat gun je ieder kind!!